Partner Marko Pikani esindas edukalt Eesti-Soome ühispakkujaid mahukas raudtee-ehituse alases hankevaidluses

TEDER’i kliendid esitasid Tallinn-Keila-Paldiski ja Keila-Riisipere kapitaalremondi hankes pakkumuse, mis hankija otsusega tunnistati vastavaks ja ka edukaks. Kapitaalremondi tööd on mahukad ning hankelepingu maksumus on ca 14 miljonit eurot. Konkureeriv pakkuja vaidlustas kõik hankija otsused esmalt riigihangete vaidlustuskomisjonis ning seejärel kahes kohtuastmes. Vaidlusaluste küsimuste ring oli lai ning puudutas nii raudtee-ehituse tehnilisi detaile kui ka õiguse kohaldamise küsimusi. Nii VAKO kui ka esimese ja teise astme kohus nõustusid TEDER’i ja ka hankija esindajate seisukohtadega, konkurendi kaebused jäeti täies ulatuses rahuldamata ja ka menetluskulud kaebaja kanda. Riigikohtusse kaebaja enam ei pöördunud, esimese ja teise astme kohtute otsused jõustusid ning vaidlus lõppes TEDER’i klientidele edukalt.

Klienti esindas kohtuvaidluses büroo partner Marko Pikani.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga