Advokaadibüroo TEDER – Legal 500 juhtiv advokaadibüroo

Mainekas rahvusvaheline väljaanne Legal 500 hindas kõrgelt advokaadibüroo TEDER ja selle advokaate oma 2017. aasta Eesti õigusturu ülevaates. Kõrgeima soovituse sai TEDER kinnisvara ja ehituse ning tööõiguse valdkonnas. Lisaks on TEDERit soovitatud vaidluste lahendamise valdkonnas, samuti ühinguõiguse, ühinemiste ja ülevõtmiste ning Euroopa Liidu ja konkurentsiõiguse valdkonnas.

Kõik büroo advokaadid leidsid äramärkimist erinevates valdkondades kui oma valdkonna spetsialistid. Mariana Hagströmi on nimetatud kui juhtivat advokaati Euroopa Liidu ja konkurentsiõiguse alal, Indrek Tederit vaidluste lahendamises, Pille Pettai on muuhulgas eriti hinnatud kinnisvaraõiguse valdkonnas ning advokaat Iivi Otto tööõiguses. Partner Marko Pikani leiab äramärkimist kui järgmise põlvkonna advokaat vaidluste lahendamise valdkonnas.

Advokaadibüroo TEDER on õigusturul tegutsenud vaid aasta, mistõttu on seda suurem meie rõõm nii kõrge tunnustuse saamise üle. Täname oma kliente, kes on usaldanud meie advokaate ka kõige keerukamaid vaidlusi lahendama ja tehinguid nõustama. Kuivõrd büroo soov on muuta kvaliteetne õigusteenus kaasaegsemaks ja kättesaadavamaks ka alustatavatele ettevõtetele ning vähemkindlustatud eraisikutele, oleme oma tegutsemisajal mitmeid kliente nõustanud pro bono. Nõustame TTÜ Mektory Start Up programmi raames idufirmasid, et uued iduettevõtted saaks tuule tiibadesse. Teeme koostööd Eesti Patsientide Liiduga, mille raames oleme saanud õigusnõu ja -juhiseid anda mitmetele abivajajatele. Oleme loonud võimaluse büroo kodulehe vahendusel küsida tasuta konsultatsiooni, mille kaudu pöörduvaid uusi kliente oleme nõustanud mitmekümnel korral.

Legal 500 täieliku ülevaatega on võimalik tutvuda siin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga