Ahead Academy Start-up Bootcamp

Head Capital ning Finora Capital korraldasid advokaadibüroos Teder kahepäevase workshopi Ahead Academy. Start-up ettevõtted keskendusid sellele kahel päeval finantseerimise küsimustele, koostasid investor decki ning said osaleda ümarlaua vestlustes finantsmaailma tegijatega. Loomulikult ei puudunud ka esitluste voor, kus startupid said põhjalikku ja ka karmi tagasidet.

Erinevaid finantseerimise ümarlaudu ja õigusküsimuste õpikodasid korraldasid ja viisid läbi Andrus Alber Finora Capitalist, Kaidi Ruusalepp Funderbeamist, Kaspar Hanni ESTBANist, Valeria Stulova ja Mairo Kaseväli Redgate Capitalist, Toomas Tamra Nordic CF Advisoryst, Henri Laupmaa Fundwise’ist, Veikko Maripuu Head Capitalist ja Marko Pikani, Mariana Hagström ning Ramus Õisma Tederist.

Programmi läbisid edukalt startupid FusionPedal, Ethico Foods, Õpilasfirma Laps Kooli ja Elcons.

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga